Werving & Selectie

Banyo is gespecialiseerd in bemiddeling van hoger opgeleid personeel met een aantoonbare achtergrond binnen een specifiek vakgebied: ICT, HRM, Sales of Finance. Mensen die op basis van hun opleiding, kennis en ervaring in staat zijn business-issues te vertalen naar de juiste (technische) oplossingen en deze oplossingen op een juiste manier implementeren.

Bij ons geen starttarief of verrassingen tijdens de bemiddeling. Banyo bemiddelt professionals tegen vaste, lage en transparante kosten.

Op basis van persoonlijke gesprekken met onze opdrachtgever en een gedegen intake (zie Kernwaarden) gaan wij op zoek naar geschikte kandidaten voor de beschikbare vacature. Banyo beschikt over een groot netwerk met gekwalificeerde professionals waarmee wij vaak een jarenlange relatie hebben opgebouwd. Wij kennen onze kandidaten en zijn op die manier in staat snel een juiste match te maken.

Onze recruiters hebben allemaal een aantoonbare achtergrond binnen hun eigen vakgebied. Het motto "specialisten werven specialisten" is bij ons dus echt van toepassing.

Voorbeelden van functies waarvoor wij bemiddelen zijn:

  • IT Managers, Project-/Programmamanagers, Informatie Analisten, Testcoördinatoren, Ontwikkelaars, Systeem-/Netwerkbeheerders
  • HR Adviseurs, HR Managers, Recruiters, Managers Recruitment
  • (Key) Accountmanagers, Marketeers, Channelmanagers, Communicatieadviseurs
  • Accountants, Controllers, CFO’s